Biobrændsel, Nordjysk Bio brændsel, Træpiller, nordjylland, Træbriketter

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

Produktinformation:
På www.bio-braendsel.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til www.bio-braendsel.dk via nordjysk@bio-braendsel.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt NORDJYSK BIO BRÆNDSEL accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på www.bio-braendsel.dk er ikke et bindende tilbud.
En bindende aftale mellem køber og www.bio-braendsel.dk er først indgået, når www.bio-braendsel.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.bio-braendsel.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse under transport til kunden.:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Hvis www.bio-braendsel.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links, kan vi ikke drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler. Heller ikke når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.bio-braendsel.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

www.bio-braendsel.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder i forhold til sine varer.

Leveringstid:
Efter aftale med kunden.

Reklamation:
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter, skal efter køber har opdaget manglen, ske så hurtigt som muligt til www.bio-braendsel.dk på telefon 40 28 84 45 eller på e-mail nordjysk@bio-braendsel.dk, hvorefter omlevering og/eller returnering kan aftales.
Der er 24 måneders reklamationsret. En eventuel reklamation skal finde sted inden for 2 måneder efter købet.
Varen skal opbevares tørt, da den kan suge fugtighed fra luften, og dermed forringes ved forkerte opbevaringsbetingelser.
Reklamationsretten følger de gældende regler på området.

Fortrydelsesret:
Du har en fortrydelsesret, som udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen, give os meddelelse, hvis du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives på telefon 40 28 84 45 eller på e-mail nordjysk@bio-braendsel.dk.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Varer der returneres uden forudgående aftale, eller UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtagelse. 
NORDJYSK BIO BRÆNDSEL refunderer det indbetalte beløb inklusive vore forsendelsesomkostninger, når en fortrydelsesret er accepteret, og de returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.
Kundens egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen bliver ikke refunderet.


Hjemmesiden www.bio-braendsel.dk drives af firmaet:
NORDJYSK BIO BRÆNDSEL  CVR nr: 36 25 19 80
TELEFON 40 28 84 45, ADRESSE Ådalen 194, 9700 Brønderslev

Forbehold for ændringer:
NORDJYSK BIO BRÆNDSEL forbeholder sig ret til at ændre og opdatere denne hjemmeside.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk

Nordjysk bio brændsel
Ultimate Web